HTML

youngers

Nem jut eszedbe mit főzz, vagy éppen milyen süteményt süss a barátodnak!barátnődnek? Sokszor hallod a barátaidat a piálásról és a kávézásról beszélgetni de nem tudsz hozzászólni? Folyamatosan keresgetsz a neten egy egy jó fotó után - amikor valami jeles alkalomra kellene? Nem érted miért tesznek bizonyos dolgokat a nők? Azt hiszed csak veled történhet meg az apokalipszis a mindennapjaidban? Ha igen.... ez a blog neked való read or die

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hajléktalan humor

BigGun 2011.04.21. 20:57

A városban jártamban-keltemben sokszor leszólítanak a hajléktalanok pénzért/kajáért/cigiért, de eddig kevés kreativitást (már ha használhatom ezt a szót) vittek a tarhálásba... Na, de most új dimenziókba emelkedett a csövelés! Ma a Széna téren találtam ezt a gyönyörűséget, szerintem magáért beszél a leírás. Gyakorlatilag beszartam a röhögéstől, dobtam is pár forintot a dobozba, a csávó meg is köszönte egy laza "cenkju" kíséretével. Apropó, a szöveg a másik oldalon megtalálható tükörfordításban is angolul, mégiscsak EU-s elnökök vagyunk!:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youngers.blog.hu/api/trackback/id/tr542845968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása