HTML

youngers

Nem jut eszedbe mit főzz, vagy éppen milyen süteményt süss a barátodnak!barátnődnek? Sokszor hallod a barátaidat a piálásról és a kávézásról beszélgetni de nem tudsz hozzászólni? Folyamatosan keresgetsz a neten egy egy jó fotó után - amikor valami jeles alkalomra kellene? Nem érted miért tesznek bizonyos dolgokat a nők? Azt hiszed csak veled történhet meg az apokalipszis a mindennapjaidban? Ha igen.... ez a blog neked való read or die

Friss topikok

Linkblog

Archívum

„A döntésképtelen emberek,”

TopperHarley 2011.04.19. 20:56

Mai posztunk: a döntésről szól.

Arról a fogalomról amitől a legtöbb ember retteg, elbújik előle, megkerüli, halasztgatja amíg csak lehet. És miért? Mert fél a lehetséges és valós következményektől.  Félelemben éli az életét, és mindig meghunyászkodik, fél mert nem tudja mit hozhat a jövő, fél mert másnak akar megfelelni, fél és az igazi érzéseit elnyomja annak érdekében hogy a külvilág számára előnyös képet mutasson magáról, majd egy bizonyos idő elteltével el is hiszi, hogy úgy van ahogy a félelem mondja.

Így sok impotens személy úgy bassza át magát a palánkon ahogyan csak lehet. Nem értem meg ezeket az embereket, elképzelhető hogy döntést hozni kurva nehéz, és az is biztos, hogy az ember nem hozhat mindig jó döntést, és az is biztos hogyha szarul döntesz akkor úgy basz tarkón az élet, hogy a nyelveddel nyalogatod a szemgolyóidat – de nem is ez a lényeg.

Nem az a lényeg, hogy rábaszhatunk hanem az hogy mindezek ellenére merünk döntést hozni és merjük vállalni a döntéseink következményeit, mert abban a pillanatban amikor a döntést hoztuk úgy gondoltuk hogy az a helyes út. A helyes út mindig magával vonza azokat a helyzeteket, amikor döntést kell hoznunk, épp ettől lesz az baszott kemény, és baszott rögös.

De ha a helyes úton járunk, akkor elérjük azt amit kitűzünk magunk elé és minden viszontagság ellenére büszkék leszünk, elégedettek, és boldogok. Persze az út járása folytán sokszor úgy fogjuk gondolni, hogy nem éri meg egyszerűbb lenne feladni, jajj a többi ember mást vár el tőlem, és amúgy is a barátok se ezt mondják, jajj meg amúgy is sokkal könnyebb lenne….

...Na ha így döntessz akkor elbaszod, de úgy baszod el ahogy illik. Mert őszintén ki a faszomat érdekel mit gondol a másik, kit érdekel mit akar a többi ember ha én mást akarok? Ahelyett, hogy keményen belenéznél az élet szemébe, kiröhögnéd és küzdenél tovább inkább választod azt, hogy fejet hajtasz mint egy birka? Az emberek olyanok mint az állatok ha feladják a jogukat a döntéshez, és elbújnak a felelősség elől.  Erre gondolj mindig amikor a könnyebb utat akarod választani, az egyszerűbbet, a trendibbet, a lustábbat, a  faszverősebbet…

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youngers.blog.hu/api/trackback/id/tr552840778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása