HTML

youngers

Nem jut eszedbe mit főzz, vagy éppen milyen süteményt süss a barátodnak!barátnődnek? Sokszor hallod a barátaidat a piálásról és a kávézásról beszélgetni de nem tudsz hozzászólni? Folyamatosan keresgetsz a neten egy egy jó fotó után - amikor valami jeles alkalomra kellene? Nem érted miért tesznek bizonyos dolgokat a nők? Azt hiszed csak veled történhet meg az apokalipszis a mindennapjaidban? Ha igen.... ez a blog neked való read or die

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Igyatok kávét!!!

TopperHarley 2011.04.17. 21:59

Igyatok kávét!!! Reggeli helyett, mellett, felett satöbbi.

Aki nem iszik az egész nap bágyadtan fog ténferegni az utcán, a suliban, a munkában. Mindig többet és többet kell magunkhoz venni, különben a hatás egyre kevésbé lesz érzékelhetõ.

 A napi heti egy, max 2 szép lassan felcsúszik napi 5-6 adagra, egy idõ után pedig már tartani kell ezt a szintet, hiszen amint lecsökken a koffeinszint, megjelennek a különbözõ mellékhatások, mint  a fejfájás, szédülés, rosszullét, rossz hangulat, és még sorolhatnánk. A kávét nem válthatja ki semmi, csak besegíthet. Ilyennek tekinthetjük az energiaitalokat, a zöld- és feketeteát vagy koffeintablettát. A koffeinnek és a kávénak rengeteg pozitív tulajdonsága van, s egy idõ után az ember megérzi a pozitív hatás iránti vágy fokozása iránti kényszert. Mert ugyebár a kávé elfogyasztása után szinte azonnal érzékelhetõ, egy magasfokú hangulatnövekedés,a boldogsághormonok termelõdni kezdenek, hasonlóan egy tartós testmozgás végén, vagy egy új szerelem megjelenésekor. Továbbá rövid idõre felfrissülünk, elménk élesedik, s habár a hatás 3 óránál tovább sosem tart, de mindig rá lehet tölteni egy újabb adagot.

A kávé fajtája:

 

Csak a presszó, semme capuccino, vagy más kutyulék. A cél a kávé erõssége, mivel minél több koffeint tartalmaz, annál tovább élvezhetjük jótékony hatásait. Két, maximum három cukor hozzáadásával, néha egy kevés tejszínnel, de ne sokkal, mert a tej koffeint köt meg.

Szóval mindenki!

 

 

Fõzésre fel!

 

A posztot Dr.O küldi nektek, aki most éppen nem tud publikálni!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://youngers.blog.hu/api/trackback/id/tr692834798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BigGun 2011.04.18. 22:40:48

Zseniális cikk, köszönet érte... bár nem kv-zok:)
süti beállítások módosítása