HTML

youngers

Nem jut eszedbe mit főzz, vagy éppen milyen süteményt süss a barátodnak!barátnődnek? Sokszor hallod a barátaidat a piálásról és a kávézásról beszélgetni de nem tudsz hozzászólni? Folyamatosan keresgetsz a neten egy egy jó fotó után - amikor valami jeles alkalomra kellene? Nem érted miért tesznek bizonyos dolgokat a nők? Azt hiszed csak veled történhet meg az apokalipszis a mindennapjaidban? Ha igen.... ez a blog neked való read or die

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Sorozatajánló: It's Always Sunny in Philadelphia

Dr. O 2011.04.20. 21:17

Sorozatajánló:

Szerencsére kis hazánkban is egyre elterjedtebb a sorozatnézés, egyre több az ilyen témával foglalkozó weboldal, és lassan mindenki megtalálja a magának kedves 20-40-perces sit-comedyt. Korábban is hódítottak a drámák, azonban valami miatt a magyar ember nem volt igazán fogékony a szituációs komédiák iránt. Néhány éve azonban mintha egy kis változást vélnék felfedezni, mivel a Jóbarátok egyeduralkodása után az emberek rákaptak olyan sit-comokra (hála a kisebb csatornáknak), mint az Így jártam anyátokkal,  a Két pasi meg egy kicsi, vagy épp az Egy kapcsolat szabályai. Azonban még mindig úgy érzem, hogy az igazán jó dolgok nem terjedtek el. Ezen szeretnék segíteni úgyhogy ma bemutatom, a Felhőtlen Philadelphiát:D

Sit-com: Olyan sorozat amely élő, és nem megrajzolt szereplőkkel, rövid epizódokban, humoros tálalásban szórakoztatja a nézőt. 

A történet:
4 fiatal(3 fiú és 1 lány) Dél-Philadelphiában egy kocsmát üzemeltet, miközben azon gondolkodnak, hogy vajon mivel lehetne a nagy pénzt keresni és végre a semmittevők életét élni. Minden részben valami új "vállalkozásba" kezdenek, vagy olykor csak a saját szórakoztatásukra csinálnak őrültségeket. Az egészet bonyolítja az a tény, hogy a sorozat maga politikailag a legkevésbé korrekt, ami jó párosítás azzal, hogy mindannyian gátlástalanok, rasszisták, önzőek és még sorolhatnám a rossz tulajdonságokat. A témák sem hétköznapiak, előkerül az abortusztól kezdve a fiatalkori alkoholfogyasztásig minden. A második évadtól kezdve Danny DeVito is csatlakozik a bandához és menő üzletemberből ugyanolyanná válik, mint a srácok. A karakterek egytől egyig kidolgozottak. A sorozat eddig 6 évadot élt meg, de készül a 7 . évad is, amely szeptemberben kerül bemutatásra Amerikában, az F/X csatornán.


S amiért ajánlani tudom, az az, hogy ez nem a szokványos vicces sorozat, ahol a tagok összetartanak, segítenek egymásnak és problémákat oldanak meg, hanem arról, hogy egy kis sikerért bármikor feláldozzák egymást a szereplők. Akinek nem jön be először, az próbálja meg másodjára, harmadjára, esetleg negyedjére, amíg ráhangolódik az egészre. Mindenkinek bátran ajánlom.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youngers.blog.hu/api/trackback/id/tr562843458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása