HTML

youngers

Nem jut eszedbe mit főzz, vagy éppen milyen süteményt süss a barátodnak!barátnődnek? Sokszor hallod a barátaidat a piálásról és a kávézásról beszélgetni de nem tudsz hozzászólni? Folyamatosan keresgetsz a neten egy egy jó fotó után - amikor valami jeles alkalomra kellene? Nem érted miért tesznek bizonyos dolgokat a nők? Azt hiszed csak veled történhet meg az apokalipszis a mindennapjaidban? Ha igen.... ez a blog neked való read or die

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Mindennapi gerjesztők!

BigGun 2011.04.16. 18:28

Kedves Uraim!

Közeledik a szombat este, és itt a remek alkalom, hogy rátaláljon álmai asszonyára egy fasza buliban, ha nem is egy örök életre, de egy éjszakára biztosan. Mivel az elfogyasztott alkohol mennyisége fordított arányosságban van a potenciával, érdemes az afrodiziákumok után nyúlni, de nem muszáj holmi "hókuszpókusz" kínai boltba bemenni, de még csoki sem kell hozzá! Minden ott van a polcon, lássuk:

Sáfrány, ginzeng, szerecsendió... csak le kell emelni a polcról! Nem kell ide Viagra, csokoládé, bor, semmi értelműk sincs (hacsak még részegebb akarsz lenni, vagy a csaj...). A leghumánusabb és természetesebb megoldás, hogy fűszer gyanánt használjuk ezeket, de ha siet az ember, és nincs ideje főzni, egyszerűen szájon át "fűszerezze meg" a hölgyet a fent említett szerekkel (hogy milyen lesz ezután a reakció, az kérdéses, maradjunk az első verziónál, az finomabb...)

Magyarországon nehezen beszerezhető az afrikai yohimbe, valamint az Andokban termő mustár maca (Nomen est omen...) gyökér, ezek is sokkal hatásosabbak, mint a bor, csoki, kagyló hármas.

Uraim, a természet készen áll, ezek után már csak Önöknek kell (készen) állni...!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youngers.blog.hu/api/trackback/id/tr422831612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása