HTML

youngers

Nem jut eszedbe mit főzz, vagy éppen milyen süteményt süss a barátodnak!barátnődnek? Sokszor hallod a barátaidat a piálásról és a kávézásról beszélgetni de nem tudsz hozzászólni? Folyamatosan keresgetsz a neten egy egy jó fotó után - amikor valami jeles alkalomra kellene? Nem érted miért tesznek bizonyos dolgokat a nők? Azt hiszed csak veled történhet meg az apokalipszis a mindennapjaidban? Ha igen.... ez a blog neked való read or die

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A filmtörténet "nagy kanjai"

BigGun 2011.04.18. 21:04

Kezdjük el kiválogatni a leggusztustalanabb, legigénytelenebb, ellenben a nők legnagyobb kedvenceinek a kiválogatását, akik bár büdösek, de mi szeretjük őket...

Charlie Sheen (Nagy durranás 1-2, Két pasi meg egy kicsi)- A nagy durranásban remekül hozza a "megnemértett" hőst, a tökéletes katonát, a valódi hazafit, aki még a legforróbb pillanatban is meg tud sütni egy tojást a csaj hasán... a Két pasi meg egy kicsiben viszont a valódi Charlie-t láthatjuk, az igazi parasztot! Itt is a nők a fő mozgatórugói, meg a bunkóság. Nem hasonul meg valódi énjével-kokó és bulik, például a pornós Bree Olson( ízelítő a hölgyből:  video.xnxx.com/video505990/bree_olson_is_hot_in_bree_s_college_days_2 ) oldalán. Sajnos, ugye kirúgták a sorozattól, de nem ezért szeretjük Charlie-t, mert olyan jó.

Bruce Willis (Die Hard filmek, az utolsó cserkész)- Bruce számomra az etalon a kiégett zsaru, exférj karakterében. Remekül illik a kezébe a szivar, és a whiskey-s üveg, nincs aki ezt elvenné tőle. Igénytelen lebujokban tölti ideje nagy részét, valamint a koszos lakásában, ahol több a sörösüveg, mint a polcon a könyv. Amilyen mocskos a külseje, olyan mocskos a szája is, de ezt már megszokhattuk tőle. És ahogy a Die Hardban is mondja: "Yipppikaieee, motherfucker!"

Mel Gibson (Halálos fegyver filmek)- mielőtt Mel még megtért volna, azért csinált pár fasza filmet is. Például a Halálos fegyverben Danny Glover oldalán láthattuk, ahol a "már csak pár napom van a nyugdíjig" idősödő zsaru oldalán, mint amolyan nagypofájú, mindenbe az orrát beleütni képes zsaru figuráját hozza, aki sosem nyugszik, nem mellékesen a nők kedvence. Szintén igénytelen körülmények között lakik (lakókocsi), és nem veti meg a pi(n)át sem...

Leslie Nielsen (Csupasz pisztoly)- Szegény Leslie, nyugodj békében... A legjobb vígjáték, amíg világ a világ, az a Csupasz pisztoly. Itt nincs nagy kosz, piálás, kokózás, hanem csak Frank Drebin és az Ő ellenállhatatlan sármja. A legnagyobb jelenet az, amikor Priscilla Presley-vel "full condomban" nyomják a szexet... Zseniális! Mindemellett megállíthatatlan az akció közben, még a csaja sem tudja eltántorítani a céljától.

Eddie Murphy (Beverly Hills-i zsaru filmek)- sajnos Eddie karrierje az utóbbi időben eléggé meredek pályán ível lefelé, fénykorában megcsinálta az örökké klasszikus Beverly Hills-i zsarut. Ahogy Murphy-től elvárható, itt a nagypofájú, beszólogatós nyomozót hozza, aki nem veti meg a nőket sem (természetesen). A legjobb kocsikkal jár, fasza kéróban lakik, és a legmenőbb csajok jutnak neki... minden egyes ujjára.

Folyt. köv.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youngers.blog.hu/api/trackback/id/tr252837981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása