HTML

youngers

Nem jut eszedbe mit főzz, vagy éppen milyen süteményt süss a barátodnak!barátnődnek? Sokszor hallod a barátaidat a piálásról és a kávézásról beszélgetni de nem tudsz hozzászólni? Folyamatosan keresgetsz a neten egy egy jó fotó után - amikor valami jeles alkalomra kellene? Nem érted miért tesznek bizonyos dolgokat a nők? Azt hiszed csak veled történhet meg az apokalipszis a mindennapjaidban? Ha igen.... ez a blog neked való read or die

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Könyvajánló: Védett Férfiak

TopperHarley 2011.04.16. 00:50

Képzeljük el mi történne akkor, ha a földön élő összes nemzőképes férfit elpusztítaná egy fertőző agyvelő gyulladás  - pontosítva: majdnem az összeset. Így a nők vennék át a hatalmat az élet minden területen, és  a férfiak egy maroknyi csoportja a túlélésért küzdene, miközben a nők úgy tartanák őket mint az állatokat, mint a rabszolgákat?! Elég elkeseredett kép, igaz?

De a legsötétebb éjszaka után is eljön a hajnal. A túlélők egy gyógyszergyártó cég, laborjában küzdenek az ellenszerért és a túlélésért valamint az egykor meglévő jogaikért. Elég izgalmas, nem?

Ha annak találod olvasd el a könyvet. Robert Merle (1908-2004†) nyugodjék békében, a szépirodalom minden területén  maradandót alkotott, gondoljunk csak a megrázó Mesterségem a halálra, a Majomábécére, az izgalmas utópisztikus Malevilre, vagy a történelmi kalandozásokra a Francia Históriában.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://youngers.blog.hu/api/trackback/id/tr292829858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása